Kincskereső

Kedves Püspökladányiak!


A Reformáció 500 éves évfordulója tiszteletére a Karacs Ferenc Múzeum Tagintézmény KINCSKERESŐ játékot hirdet, melyre háromfős csapatok jelentkezését várja kortól, nemtől függetlenül. Nevezhetnek vegyes csoportok is, tehát nagyszülő, unoka, nyugdíjas baráti társaság, munkahelyi közösség, stb.

A feladványok megoldásához a csapatnak szüksége lesz legalább egy mobilinternettel rendelkező okostelefonra, mivel a játék résztvevői GPS-koordináták alapján keresik meg azokat a helyszíneket, ahol a reformációval kapcsolatos feladatokat kell megoldani.

A játék alatt igénybe lehet venni bármiféle járművet a csapatoknak. A feladatokat akár sorban egymás után, hetente is meg lehet oldani, de az utolsó feladatot is megvárva, akár egy délután során is teljesíthető az.

A játékban hat feladat lesz. A különböző rejtvényeket a Karacs Ferenc Múzeum Tagintézmény facebook oldalán találhatják majd meg. Minden héten csütörtöki napon kerül fel az újabb feladvány, amiben pontosan le lesz írva, hogy mit, hogyan és miképp kell megoldania a csapatoknak.
Kiváló program kütyümániások részére s közben együtt lehet a család, a barátok és még ismeretszerzésre is kiválóan alkalmas.

A megoldások beküldését a Karacs Ferenc Múzeum Tagintézmény facebook oldalára, üzenetben várjuk június 20-án éjfélig.

Eredményhirdetés: 2017. június 24-én, a Karacs Ferenc Múzeum X. Múzeumok Éjszakáján

További információ: 
Tel.: 06-54/451-295
karacs.muzeum@gmail.com

Mondd el a véleményed!
PORTRÉ: Kecskés Gyula

Kecskés Gyula
(1901. július 12 – 1987. december 31)
helytörténeti kutató

Portré: Csenki Sándor

Csenki Sándor 
(1920. március 16. – 1945. január 19.)

Emlékezet: Arnóth Sándor

Arnóth Sándor
(1960. február 22.–2011. március 16.)

Karacs Ferenc Múzeum Füzetei 2018.

Karacs Ferenc Múzeum Füzetei 2018.

Kövess minket facebookon!